Женски кръг Новолуние
Отново се събираме в Парамита, Стара Загора,
заедно да отпразнуваме терапевтично-магично
новолунието и женската сила.

Жеснкият кръг е пространство на подкрепа, приемане, свобода, любов, сила, красота- пространството, което всяка от нас има нужда да поддържа вътре в себе си, за да процъфтява.

Заедно създаваме и подсилваме това пространство в споделения кръг, припомняме силите си, освобождаваме притесненията и разгръщаме потенциала си.

Всяка участваща в общото се зарежда лично за себе си с едно по-ясно, по-дълбоко възприятие на собствените си сили и красоти.
Заедно се събираме, за да си припомним силите си.

Новолунието е моментът, в който завършваме каквото сме почиствали и приключвали до сега. Освобождаваме, отпускаме. Подреждаме.
Заявяваме чистото си намерение към новите начинания, които избираме за себе си сега. Приветстваме с благодарност новите възможности, които се отварят пред нас през започващия нов лунен цикъл.

Юнското новолуние блести със звездите на късмета и успеха. Луната отваря темата за благоденствие, изобилие и закрила за нас и близките ни, хармония в семеен план, устойчиво щастие, вътрешно удовлетворение, успех и осъществяване.

Аз, Ралица Стоева, ще ви преведа през едно дълбоко
трансформативно- интегративно изживяване,
което съм подредила специално за повода,
в синхрон с космичните насоки и нуждите на сегашния момент.

Ритуално, медитативно, терапевтично, освобождаващо, зареждащо.

Ще навлезнем в енергийната женска практика за култивиране на енергията и
трансформиране на реалността.
Дъх. Движение по женските спирали. Култивиране на жизнената енергия. Хармонизиране на пространството (вътрешно), хармонизиране с пространството(външно). Зареждане и пречистване с природните сили. Концентриране на личната енергия. Заявяване на силно намерение. Поддържане на хармонично пространство. Лечебен звук.

Отново сме заедно с прекрасната Ина Николова и нейната ангелска музика!
Какво по-добро мога да кажа...

Момичета,
да се съберем, за да развихрим вълшебства заедно!

сряда, 18ч.-20ч,
13 юни 2018

Вход- 20лв
Студенти- 15лв
Ученици-7лв.
* - Задължителни полета
* - Задължителни полета