Дегустация на масажи, терапии и Аюрведа ! Разговори по темите!
„Здраве и Релакс“ зоната в център "Парамита" предлага богата гама от древни методи за лечение, традиционни масажи, терапии за релакс, тонизиране или със специална здравословна цел.
На 28 октомври – неделя от 12:30 часа започва нашето събитие на представяне на различните масажи, терапии и Аюрведични процедури, на което ще ви предоставим възможност да се докоснете отблизо до нашата прекрасна атмосфера на хармония и лично да опитате как се провеждат различните процедури чрез вълшебните ръце на нашите специалисти и да получите допълнителна информация за тях.
Понякога имаме нужда от нещо специално, за да се откъснем от шума на града и ежедневието, мечтаем за спокойствие, красота и хармония и си мислим, че можем да ги открием само далеч в някоя екзотична страна! Преживяването, което търсим е съвсем близо до нас, само на една ръка разстояние!
Позволете си да преживеете удоволствието, подарете си релакс и оздравяване, вдишайте ароматите на природата, защото всички ние заслужаваме Божествения дар – Живот и нека го изживяваме във всеки един миг!

Цена вход: 12 лв., която включва: Кратки лекции и обяснения по различните видове терапии. Възможност за всеки един присъстващ да опита кратки терапевтични сесии от различни видове за да избере най-подходящата за себе си и своите специфични потребности. Възможност за участие в томбола и спечелване на по-продължителна терапия ( около 30 мин.).
Възможност за закупуване на ваучер за бъдеща терапия с 15% намаление!

Всеки посетител може да се включи в удобно за него време в течение на интервала 12:30 - 17 ч. Крайният час на приключване на събитието е плаващ според посещаемостта !
Заповядайте и поканете ваши приятели!
* - Задължителни полета
* - Задължителни полета