Как да си направим енергиен щит от светлина!

Като духовно и вибрационно същество вие може неволно да поглъщате от негативната енергия и ниските вибрации на околните. Това е особено валидно, когато посещавате някое място или сбирка, където има ниски вибрационни енергии, или ако сте чувствителен човек, който съпреживява емоциите, чувствата и мислите на другите и често поема от чуждите енергии.
Когато вашата възприемчивост към духовните измерения нараства, едновременно с това се увеличава и чувствителността ви към негативизма. Ето защо защитата е ценен духовен инструмент за всички Служители на Светлината, духовни изследователи, както и енергийно чувствителните същества.

Остави нещата просто да се случват!

Уча се да приемам нещата такива, каквито са. Уча се да оставям силата на живота да ме движи напред, вместо с всички сили да се опитвам да я спра.
Уча се да оставям нещата да се случват. Да им позволя да се пренаредят така, както е най-добре за мен. Така, както ги насочва Вселената.
Защото разбрах, че ако тичаш след нещо, значи то не иска да стои при теб, значи не иска да бъде уловено, значи не иска да спре на твоя праг.
Вярвам, че това, което е писано да бъде за мен, ще ме намери, където и да съм. Няма да стоя пасивно, но и вече няма да се боря за изгубени каузи.

Няма случайни неща! Случайностите не съществуват!

Всеки ден от живота си ние създаваме своята съдба,градим бъдещето си с всяко осъзнато решение.Кармата е всеки избор,който правим тук и сега.
В живота ни влизат различни хора-едни са наш ангел спасител в труден момент,други са част от поредното изпитание.
Това са изпитания,които трябва да преминем,за да се изкачим още една стъпка по-нагоре в своето развитие и самоусъвършенстване.

Правилата на съдбата категория: Мъдрост

За постигане на желаното, едно желание не е достатъчно – трябва да се вземе решение. Само тогава се появяват възможности.
За да промените пътя си, трябва да спрете, и едва след това да започнете движение в друга посока.
В живота се плаща за всичко. Но най-скъпо струва бездействието. Понякога това става ясно едва в края на живота.
Ако човек през цялото време се страхува да не направи грешка, дори не подозира, че това е най-голямата грешка в живота му.

Кестени пазят от лоша енергия

В сезона сме на този вълшебен есенен плод.Ще се очудите какво богатство представлява той и колко ценен за нас би могъл да бъде.
Вълшебните топчета филтрират електросмога, зареждат тялото, дават и самочувствие.
Те могат да сбъдват желания,енергийната им вибрация зарежда,успокоява и хармонизира тялото.

Всяка вещ съхранява енергийния отпечатък на предишния собственик

Всеки предмет или вещ, които са били в ръцете ви , в продължение на много години са запазили вашия собствен енергичен отпечатък. Съвременните учени са доказали, че молекулярната особеност на генетичната човешка структура му позволява да сложи своя отпечатък върху всичко, което докосва .
Но ако учените са го доказали едва сега (можем да кажем официално на лабораторно ниво), то например френските жени по време на царуването на Луи XV използвали това свойство в пъклените си планове.

ПСИХИЧЕСКО,ФИЗИЧЕСКО,ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЕ

Препоръчваме за всички, които искат да започнат една голяма положителна промяна на себе си, на физическото си здраве и на духа си! Благодарим на Милен Антонов, за всичко, което твори за да бъде полезен на всички хора търсещи промяната към добро, започвайки със самия себе си !https://www.youtube.com/watch?v=DmIgQ-lTuOA&feature=share