Адресът на центъра е:Стара Загора,ул.Христо Ботев №92,ет.5
Предварително записване за йога практиките е желателно,но не е задължително. Добре е да дойдете 5-10 минути по-рано,за да се преоблечете и настроите за практиката.

За останалите процедури и терапии e необходимо предварително записване по телефона или на място поне няколко часа по-рано .
Телефон за контакти:
Необходимо е да имате удобни дрехи - не много широки, но не и много тесни, които да затрудняват дишането и подвижността на тялото ви.
Желателно е да носите лична постелка, но не е задължително . Ние ще ви осигурим при нас ако е необходимо. По-важно е вашето желание за практика и добро настроение!
Необходимо е да са минали минимум два часа преди йога практиката, за да ви е леко и спокойно !
Йога успокоява съзнанието и ума и по този начин намалява стреса. За да поддържате това състояние, е добре да посещавате йога практиките поне два-три пъти седмично.
Йога може дори да облекчи някои ваши здравословни проблеми, например схващания, болки в гърба, слаба имунна система, стрес, проблеми със съня и др. Разбира се, необходимо е да уведомите преди това инструктора за състоянието си. С време, дисциплина и постоянство ще постигнете желаните резултати.
Ведите казват : “Денят, в който човек не следва йога е считан за напълно загубен!“

Хубаво е да идвате поне два-три пъти седмично,за да усвоите и поддържате едно добро състояние на тялото и духа. Естествено,честотата на посещенията ви зависи от редица други фактори - свободно време,ангажименти,здравословно състояние и т.н. Затова, вие сте този, който може да прецени най-добре кога и колко пъти да посещава йога практиките.
Да, разбира се. Все повече известни личности, спортисти, актьори, певци се занимават с йога. В съвременния живот тенденцията е все повече мъже да обръщат внимание на изграждане на хармонични, красиви тела и овладян спокоен ум. Това може да се постигне чрез редовното практикуване на йога.
Йога е начин на живот, осъзнато и мъдро поведение във всеки един момент, а не само по време на практика. Затова тя е подходяща за хора на всяка възраст- от деца до възрастни. С възрастта тялото ни остарява, гъвкавостта и подвижността му намаляват и един прекрасен начин да продължим неговата младост и хармоничност е чрез осъзнатите движения при йога практиките.
С йога се достига баланс на нервната систена и от там контролиране и на желанието за храна.Чрез йога можете да поддържате едно добро тегло и атлетично тяло,особено ако е съчетано с подходяща диета и хранителен режим.
* - Задължителни полета