Масажи

Масажът въздейства по множество начини на цялото ни тяло. Помага ни да преодолеем умората, да почувстваме организма си отново като едно цяло и да усетим радостта от движението и допира. Масажът е преди всичко удоволствие за сетивата ни. Помага ни да преодолеем не само физическата умора, но и психическата, чрез цялостната релаксация на организма

Огнен "Фламбе" Масаж

Императорски масаж
Императорски /фламбе/ масаж - Масажът се прилага като антицелулитен, отслабващ, лечебен, с цел засилване на обмяната, подобряване на кръвообращението и трофиката на тъканите.

Виталност

Класически масаж, обoгатен с елементи на тайландски техники и източен масаж
Изключително дълбока терапия, която има за цел да провокира правилното протичане на енергията във вътрешните меридиани и отблокиране на проблемните зони във физическото тяло. Ефективен е при мускулни и ставни болки, уморени крака, вяло кръвообращение, стрес и много други.

Сияйно здраве

Оздравително - лечебен масаж
Лечебният масаж нормализира функциите на организма и подобрява състоянието след травми и заболявания. Използва се за възстановяване на функцията на заболелите органи , системи, части на опорно-двигателния апарат, подходящ е и при диагнози, като ишиас, дискова херния, главоболие и дори емоционален дисбаланс. Може да се прилага и като частичен /локален/ в определени проблемни области на тялото и в комбинация с други средства за лечение.

Нов Силует

Антицелулитен отслабващ масаж
Мануална терапия премахваща подкожния слой мазнини, натрупани под формата на портокалови образувания и подутини.