Терапии

„Здраве и релакс“ зоната в център Парамита предлага терапии на базата на древни методи за лечение - Аюрведа, уникални новаторски процедури, терапии за релакс, тонизиране или със специална здравословна цел. Използваната козметика и възстановяващи натурални продукти са с високо качество и доказан дълготраен ефект.

Юмейхо терапия

Методично прилагане на сложен комплекс от мануални действия и физически упражнения, чиято цел е да възстанови функционалния баланс на човешкия организъм.

Свежи Зони

Ходила, длани и други
Самата рефлексотерапия споделя много общи принципи с акупунктурата, но без да включва в себе си употребата на игли, а се работи чрез пръсти или използване на сет от специални дървени инструменти от Изтока.

Ароматерапия

Лечение с ухания
Тя е холистично лечение, при което се използват различни етерични масла, които се втриват в кожата, вдишват се директно и се разпространяват във въздуха с помощта на специални арома лампи. Тя е част от алтернативната медицина.

Кристално вълшебство

Комбинация от кристалотерапия и ароматерапия
Кристалите се наричат „пазителите на мъдростта“, тъй като в тях се крие дългата история на Земята. Те притежават много силна енергия и излъчване, влияят на всички наши тела (физическо и енергийни тела) и аура. Вибрациите на кристалите балансират нашите чакри и свързаните с тях органи . Комбинацията с подходящите аромати усилва лечебното въздействие на тази прекрасна релаксираща терапия.

Рейки

Рейки е метод за лечение с помощта на Универсалната Космическа Енергия, която се предава от Мастера на пациента чрез полагане на ръце, като форма на комплементарна терапия и понякога е класифицирана като източна медицина .

БЕМ

БЕМ1
БЕМ описание