БРАТ АЛЕКСАНДЪР – ГОСТУВА В БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ПРОВЕДЕ ЛЕКЦИЯ ЗА ЧОВЕШКОТО ЗДРАВЕ И ЕНЕРГИЙНИ ЛЕЧЕНИЯ ПО ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСАНИ ЧАСОВЕ В НАШИЯ ЦЕНТЪР "ПАРАМИТА" СТАРА ЗАГОРА

4 март 2019 18:00ч
Александър е един от най-близките хора на Преп.Алекс Орбито – филипинският лечител, който е известен в целия свят с т.нар. безкръвни операции и който посвещава целия си живот да пътува по света и да помага на хората по начин, който все още не е разбран и изтълкуван от науката.

Среща с Милен Антонов 9 Март 2019г. 15:00ч

Изцелителната сила на покоя
Милен Антонов е човек, излекувал себе си от тежка травма и заболяване и собствената си майка от рак, чрез своя система за самолечение, при която необходимо условие е хората да поемат лична отговорност за себе си, за изборите които правят, за чувствата и емоциите си.

Дегустация на масажи, терапии и Аюрведа ! Разговори по темите!

На 28 октомври – неделя от 12:30 часа започва нашето събитие на представяне на различните масажи, терапии и Аюрведични процедури, на което ще ви предоставим възможност да се докоснете отблизо до нашата прекрасна атмосфера на хармония и лично да опитате как се провеждат различните процедури чрез вълшебните ръце на нашите специалисти и да получите допълнителна информация за тях.

Международен Ден на Йога, Събота 23 Юни, 2018

С много радост и отворени сърца Ви каним на първия Ден на Йога, отпразнуван в Парамита Център! Заповядайте на практики през целия ден за малки и големи!
Елате да се обединим и осъзнаем пътя към същественото, истинско Аз.

Женски кръг Новолуние

с Ралица Стоева
Отново се събираме в Парамита, Стара Загора,
заедно да отпразнуваме терапевтично-магично
новолунието и женската сила.

Жеснкият кръг е пространство на подкрепа, приемане, свобода, любов, сила, красота- пространството, което всяка от нас има нужда да поддържа вътре в себе си, за да процъфтява.

Заедно създаваме и подсилваме това пространство в споделения кръг, припомняме силите си, освобождаваме притесненията и разгръщаме потенциала си.

Всяка участваща в общото се зарежда лично за себе си с едно по-ясно, по-дълбоко възприятие на собствените си сили и красоти.
Заедно се събираме, за да си припомним силите си.

Аюрведична Вечеря: Демонстрация и Дегустация, 3 Рецепти

С Полина Попова
Мили Приятели,
Заповядайте на вечеря, където ще научим за многобройните ползи на пречистеното масло (Гхи) и Кичари, аюрведичната храна използвана при детокс и рестарт на храносмилателната система. Ще приготвим заедно и двете за около 30-40 минути и след това и ще ги хапнем!!! В менюто ще бъде включена и една полезна апетитка!
Ще се научим как лесно и бързо може да си приготвим пълноценна храна за цялото семейство!!!
Моля запазете своето място предварително за да ви запазим порция!!!

Аура диагностика: Индивидуално измерване

С Аура Камера София
Скъпи приятели,
На 26 Септембри в Йога център Парамита в Стара Загора ще имате възможност да се възползвате от диагностика на аурата с Аура Камера,
на преференциална цена от 30лв.

За деца до 16г. е безплатно.


Необходимо е предварително записване.
тел. 089 336 0643 Полина

Човешката аура представлява енергийното поле около физическото тяло. Аypaтa на здрав човек имa eлипcoвиднa или яйцeвиднa фopмa около физическото тялo и ce пpocтиpa нa 2-3 мeтpa извън него. Фopмaтa, paзмepът, цвeтoвeтe и яcнoтaтa нa тeзи цвeтoвe ca индиĸaтop зa физичecĸoтo, eмoциoнaлнoтo, миcлoвнoтo и дyxoвнo блaгoпoлyчиe. Aypaтa e yниĸaлнa зa вceĸи чoвeĸ и ce пpoмeня във вceĸи мoмeнт. Тя cъдъpжa мнoгo пoдpoбнa инфopмaция зa нac, която може да бъде получена с помощта на Аура камера.
Аура камерата позволява да се визуализира разпространението на енергията по цялото тяло. Чрез нея се наблюдава динамиката, формата, цвета и големината на индивидуалната енергетика и се добива представа за моментния баланс между енергиите на отдаване и приемане. Апарата ясно фиксира проблемните области в случай на дисбаланс в енергийните центрове, наречени чакри. Това е единственият уред, с който можете да се проследи взаимовръзката между емоции и болест, и да се намери пътя към здравето.
Нашият потенциал, мисли, емоции и физическо здраве са отразени в Аурата. По цвета на аурата се определят качествата, с които човек е природно надарен и трябва да развива, за да постигне успех, а нивата в енергийните центрове показват протичането на енергия в човешкото тяло, като при недостиг и изтичане на енергия откриваме първопричината за изгубената хармония и даваме препоръки за възстановяването и.

Йога и медитация с гонг и тибетски купи

Със Стойчо Георгиев
Екипът на йога студио Парамита има удоволствието да Ви покани на едно магическо пътешествие във вътрешния Ви свят. Йога ни учи, че света около нас е отражение на този, който носим в себе си. Без истински дълбока връзка със самите себе си, не можем да постигнем здравословна такава с нищо и никой около нас.

Йога и медитация с гонг е древно съчетание на две силно въздействащи древни практики за пречистване и хармонизиране на енергийното и физическото ви тяло.Съчетанието на йога асани със звукова терапия ще ви помогне да се освободите от натрупаното напрежение и стрес, ще ви отърси от застоялите мисли и потиснати негативни емоции и ще отвори съзнанието и сърцето ви за новото. Състои се от 45 мин изпълнение на асани, които загряват и тонизират тялото до кулминация, последвани от забавяне на темпото с по-бавни и отпускащи пози, целящи релаксация. След приключване на физическата част ще останем в шавасана за 45 мин дълбока релаксация под въздействието на два гонга и тибетски купи. Това пътешествие под звуците на лечебните инструменти ще „измие“ по-финното ви тяло, както водата измива физическото.

Женски кръг по Новолоуние, 15 май 2018

с Ралица Стоева
Дами, заповядайте да изживеем една вълшебна вечер по женски, с аромат на сбъднати мечти и личностен разцвет.

Водени от вдъхновение, музика и трансперсонален терапевт Ралица Стоева, заедно ще се потопим в собствената си красота и силата на нейното проявление.
Ралица обещава едно различно, весело, дълбоко, лично, магично, трансформативно изживяване, което ще ни обогати с много за размисъл и усмивки за вкъщи.

Всяка от нас притежава огромна сила. Заедно се събираме, за да си го припомним.
18.00- 20.00ч

23 МАРТ - Георги Славов от Вита Рама: Здравословно хранене за по щастлив живот!

Лекция по здравословно хранене и начин на живот на основата на Българските вкусови предпочитания, обяснения за приготовлението на храната и възможност за дегустация на някои храни.
Лекция по здравословно хранене и начин на живот на основата на Българските вкусови предпочитания, обяснения за приготовлението на храната и възможност за дегустация на някои храни.

10 правила за здраве и дълголетие от Учителя Петър Дънов

СРЕЩА С ТЕОДОР НИКОЛОВ
„Златни правила за здравословен начин на живот“ е темата която ще представи Теодор Николов в неделя 16 октомври от 16.00 ч. в нашия център ПАРАМИТА . Последовател на Учителят Дънов, 28 годишният духовен водач Теодор Николов , роден и отраснал в Стара Загора , но усетил необходимостта за досег с Природата и връзката с нея , днес живее в южна Рила на 1200 метра надморска височина над с. Добърско, ще представи и книгата „Откровения на истината“. Срещата с Теодор се очертава да бъде интересна, и се очаква един чудесен диалог с човек, който обича и цени земята и хората!! Заповядайте !

Баланс на Чакрите и Аурата - техники и практики

School of Life Bg -
Скъпи приятели от Стара Загора, заповядайте на 21 април, събота от 15:00 часа, на практическата сесия за ИЗЧИСТВАНЕ и БАЛАНСИРАНЕ на енергийните центрове - ЧАКРИТЕ и АУРАТА на School of Life Bg, "Училище на живота, Бг", за първи път в Стара Загора.

Сесията е интерактивна и се състои от теория за чакрите и аурата, процес и поток на материализация, диагностика на чакрите с кристално махало на всички участващи, изследване на аурата и последващи техники, практики и методи за изчистване и баланс на чакрите и аурата: с физически упражнения, със звук, цвят и кристали, семе мантрите (Bija mantra), танци, мудри, работа с виолетовия огън, визуализация, позитивни утвърждения, механично с ръце, с помощта на архангелите, работа с кристална пръчка и медитация с тибетски купи, с която ще завършим.

Асцендентът и Съдбата на Човека

Лекция с Кирил Стойчев на 8.7.18 10:00-11:45 часа
Как изгряващия знак (асцендента) влияе на съдбата на родения – лек живот или такъв пълен с изпитания, характер на връзките и брака. Асцендентът и връзката му със здравето. Ще бъде разгледано значението на всички 12 зодиакални знака, като асценденти.

Ако сред присъстващите има такива, които не си знаят знака на асцендента, той ще бъде изчислен по време на лекцията или предварително, ако изпратите информация за момента ви на раждане - ден, час, място, на нашия е-мейл след записване за участие.

ЛЕКТОР - КИРИЛ СТОЙЧЕВ - астролог, председател на Българска астрологична асоциация, от гр.Варна, зодия Скорпион. Основател на Българска астрологична школа АСТРО-ЛОГОС
От 2004г. - Председател на Българската астрологична асоциация.
Автор на сайта www.astrohoroscope.info, издател на списание АУРА, лектор по астрология.
Провежда изследвания в областта на наталната, хорарната, медицинската и кармичната астрология. Автор на десетки доклади и лекции, изнесени в цялата страна в периода 2001-2018година.

Автор на книгите:
"Еволюция на връзката"; "6 дни, за да постигнеш всичко; което желаеш"; "144 възможности"; "Животът е игра, играта е живот"; "Астромедицина за всеки"

Всеки участник в астросъбитието ще получи СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК - по една от прекрасните книги с автор Кирил Стойчев !!

Цена за участие: 25 лв.
Запазване на място за събитието в център "Парамита" Стара Загора. Телефони за връзка: 0893 36 06 43; 0888 26 03 34
е-мейл: paramitas.bg@gmail.com

Басти Парти: Въведение и Демонстрация

С Полина Попова
Мили Приятели,
Заповядайте на кратко въведение за ползите и най-вече, демонстрация на различните видове Басти терапии. Особено полезно би било за тези които имат проблеми със скованост и болки във гърба, врата, кръста, колената за да може директно да изпитат ползите от терапиите. Допълнително ще направим Хрид и Нетра Басти за тези които желаят. Целта на събитието е да може всеки да се докосне до този древен лечебен метод.

Басти терапиите са древни Аюведични методи за справяне с различни видове болки и скованост породени от множество видове заболявания. Основните Басти терапии са: Грива (врат), Джану (коляно), Кати (кръст), Хрид (сърце) и Нетра Басти (очи).

Дошите: Как да ги поддържаме в Баланс чрез Хранене

Беседа с Полина Попова
Приятели,
Заповядайте да обменим информация за Дошите и как да пазим здравето си чрез балансирането им. Концепцията за Дошите е основен и отличителен принцип в Аюрведа, който ни дава практическа информация за превенция и лечение при дисбаланс. Дошите са три Вата, Пита и Кафа и са съставени от петте елемента. Всички ние имаме и от трите в нас, като най-често една или две преобладават. Ще говорим за характеристиките им, как се проявяват в тялото и ума и как да ги поддържаме в баланс и хармония за да сме здрави. Допълнително ще разгледаме видовете храни които подпомагат нашата индивидуална Доша.

Киртан

с Тодор Шабански
КИРТАН ВЕЧЕР - 31 Март 2018 година от 18:00 часа!
Вход свободен - чрез дарение от душа!

Част от нашето събитие ЙОГА - Работилница с Тодор Шабански
тази седмица - 31.03 - 01.04.18 г.

На Киртана може да се включите и без да участвате в останалата част от йога практиките и да се насладите на тази по-различна форма на медитация чрез музика и да усетите по един много приятен начин на радост вътрешното проникване в себе си!

Здравейте скъпи приятели, имаме удоволствието да Ви поканим на съботна Киртан йога вечер с Туласи, Пандава и Гопи Гитамрита. Киртана е една от най-лесните и приятни форми на медитация, така че не пропускайте възможността да се включите и да се потопите във вълшебната атмосфера и магията на мантрите, които ще се носят на крилете на специално подбрани мелодии (раги).

Какво е киртан:

Йога работилница-Ащанга Виняса и Сурия Намаскара

с Тодор Шабански
Прекрасна възможност в "Парамита" център за среща с един невероятен учител по Йога и човек, чиито дълбоки знания и невероятна харизма ще ни поднесат един нов вдъхновяващ начин да се докоснем до тази древна система на живот и духовна практика !

През двата дена - 31 МАРТ - 1 АПРИЛ сме организирали за Вас, скъпи приятели, една изключително интересна програма, в която можете да се докоснете съвсем от близо до съвършените детайли за изпълнение на Ащанга Виняса практиката, на Суря Намаскара практиката и да поговорим за "Ежедневието по-пътя на съвършенство - Йога като начин на живот ".

Йога без Асана : Беседа за 8те звена на Йога

Беседа за 8те звена на Йога, изключвайки Асана. Ще дискутираме йога в цялостната и същност разглеждайки останалите звена на йога с помощта на Светлина върху Йогата и интерпретацията на Б.К.С. Айенгар, Вероника Верай и др., придавайки им нашия индивидуален нюанс и възприятие, разглеждайки уместността им в нашето ежедневие.
Заповядайте с изградените си вече понятия за Яма, Нияма, Пранаяма, Пратяхара, Дхарана, Дхяна, и Самадхи или елате за да научите допълнително за съществеността им.
Беседата ще бъде започната и модулирана от Полина и ще може да бъде осъществена най-вече чрез вашето активно участие.
Вход: Дарение, всеки според преценката и възможностите си.

Изкуствата на Индия в Стара Загора

с Катя Тошева и Маноела Игнатова
Задава се един вълнуващ ден, посветен на Магията на Индия.
Катя и Мани ви канят да преживеете заедно всичко онова, което подтиква мисълта ни да върви към мистичното, пъстрото и красивото, да се вълнуваме! Което възбужда сетивата ни и притегля вниманието ни, вълшебството, което ни докосва дълбоко и което дава криле на душата!

Ще започнем с кратка лекция за традиционните изкуства в Индия. Катя Тошева ще ни запознае с многообразието на танцовите костюми от различни краища на Индия, типичните за тях аксесоари и стилове. Ще има демонстрация на индийската, традиционна одежда -сари и разбира се червени биндита и парфюм, с аромат на жасмин!
Мани ще разкаже за идеята на древнто изкуство Мехенди и символиката която носят рисунките с натурална къна по тялото.
Практическата част ще включва рисуване с къна и разучаване на кратка хореография. Но преди да танцуваме, ще започнем с упражнения за загрявка и разтягане, ще се запознаем с основни позиции на тялото и някои ритмични стъпки от различни стилове индийски танци. Ще разгледаме някои от най-използваните мудри и научим тяхното значение.
Семинарът завършва с упражнения за релаксация. Носете удобни дрехи, по възможност и дълъг памучен шал. Танцуваме боси. Предишен танцов опит не е необходим. Няма възрастови ограничения.
През цялото време Manoela Ignatova ще твори вълшебства върху нас с конус къна в ръка и ще ни разкраси, за да направи преживяването ни още по-автентично! Рисунките ѝ се раждат интуитивно, след кратък разговор с всяка от вас и са неповторими за всеки. Понякога дори думите са излишни.. Когато човек се довери на вдъхновението и твореца, тогава се случва най-голямото чудо. Важно е само намерението с което се правят рисунките. Посланието им винаги носи пожелание за здраве, любов, плодородие, защита и благословия.
Желаещите да пробват техниката на рисуване с конус също ще имат тази възможност!

Йога на Смеха

с Йорданка Йовчева
Скъпи приятели, Тази Неделя, 25.2.18 сесията по Йога на смеха, отново ще е в Парамита център на адрес: ул.Хр. Ботев 92 ет.5 Ще ни води Йорданка Йовчева ( Jordanka Yovcheva ) сертифициран инструктор от Международната асоциация по йога на смеха в Индия. Всички знаем, че смехът е здраве и стимулира творчеството. При смях се освобождават повече хормони на щастието, като ендорфин, допамин и серотонин, укрепва имунната система и стресовите хормони намаляват. Но в днешни дни на възрастните все по - рядко ни се случва да се смеем (особенно без причина). Следователно идва и въпросът : как да се смея по-често и без причина? Точно на това ни учи Йога на смеха, чрез лесни забавни упражнения и дихателни техники изпълнявани в група. При практикуването на този метод ще се научите как да превърнете симулирания смях в истински, спонтанен и заразителен смях, без необходимостта от шеги, комедия или хумор. Ще овладеете техниката смехова медитация, при която смехът не изисква никакво усилие и смехът се излива от нас като фонтан. Това е разтърсващо преживяване, при което усещаме как смехът идва от сърцето ни, без необходимостта от нито една шега. Концепцията на Хася йога се базира на факта, че човешкото тяло не прави разлика между имитирания и истинския смях.

Откровения на Истината

Беседа с Теодор Николов
Каним Ви на една светла среща - разговор в нашия център на 18 Февруари 2018 год. от 15 часа с едно невероятно сияйно същество - момчето Теодор Николов, избрал да върви по пътя на Светлината, Мира и Любовта и да поведе след себе си всички, които са готови да последват Христовия импулс на истината!
Теодор ще представи и своята книга , за създаването на която е положил неимоверен труд и е успял да обедини в едно, неизмеримото знание за всичко, което е ставало от най-древни времена и което има да става за в бъдеще. Тук ще можем да чуем и за невероятното време, в което живеем всички ние точно СЕГА и колко е важно да не пропиляваме времето ни дадено да направим най-важните стъпки за цялото човечество!
Заповядайте!

Прогнозите за Годината на Земното Куче 2018!

Фенг Шуй Лекция с Яна Вервак
Въпреки, че ще бъде във владение до края на януари, влиянието на Огнения Петел вече значително отслабна и все повече започваме да усещаме силното присъствието на Земното Куче, което ще бъде господар на 2018та година. Всеки знак, който управлява дадена година има своя специфичен характер, който се проявява във взаимоотношението му с останалите знаци. Освен това, енергията в обитаваните пространства също се изменя и наред с обикновеното им почистване, се прилагат и различни спиритуални ритуали и техники. Именно поради тази причина повечето големи имена като моите учители Гранд Мастър Лилиан Ту и Гранд Мастър Реймънд Ло провеждат своите презентации за годишните актуализации поне месец по-рано. Следвайки техния пример, на 28.01 от 14:30ч в уютната обстановка на Парамита Център Стара Загора, аз ще имам щастието да споделя с вас Фънг шуй съвети за дома и офиса, ще ви обясня за влиянието на т.н. Летящи звезди, препоръки за здраве според Традиционната Китайска Медицина конкретно за 2018та,както и детайлна прогноза за всеки астрологичен знак според Китайската Астрология, но освен традиционните прогнози според годината ви на раждане, тази година като подарък за всеки участник, аз ще изчисля и личния ви елемент, който се определя според деня на раждане и който дава много по-детайлна и персонализирана информация. За целта ще имам нужда да ми изпратите предварително, най-късно до 25.01 на имейл адрес : fengshuibulgaria@gmail.com или на лично съобщение вашите данни: име, час, ден, месец, година и място на раждане.
На края на лекцията вие ще знаете как да използвате компаса, как да наложите различните посоки върху плана на вашият дом и да си направите сами Фънг Шуй актуализация! Зе целта всеки участник може да носи със себе си архитектурния план на жилището или работното си място. Лекцията е подходяща за всички, а ако интереса ви към тази древна и все по-популярна наука, философия, изкуство се задълбочи, заповядайте на предстоящия курс по Фънг Шуй, който организирам през месец март 2018та.

Датата и мястото са подбрани съобразно добрата си енергия.
Част от приходите ще бъдат предоставени за благотворителна дейност.
Цена за участие в лекцията 36 лв.

Тантра Масаж

Презентация на Елена Бочева
Очаквайте интересно посещение във вашия град!

Лектор : Elena Bocheva - занимава се с Йога и Тантра от 2014, лицензиран преподавател по Тантра масаж, Любител астролог., преподавател по класически масаж.

Какво е Тантра масаж?
Може ли да помогне и за какво по-точно?
Тантра просто някакъв индийски секс ли е?

Ще получите отговор на тези и на много други въпроси по време на лекцията
Ще има и кратка практика и демонстрация.
Елате с удобни и широки дрехи, които ще ви позволят да седнете и легнете на йога постелка!

Кармичен Мениджмънт

Лекция на Николай Сираков
КАРМИЧЕН МЕНИДЖМЪНТ

Къде се зараждат събитията от нашето бъдеще и как да ги управляваме?
Представяне - визитка на лектора:
"Николай Сираков – вдъхновяващ политик и преподавател по йога и практики на успеха. Преминал през горещия стол на Кмет, Областен управител на област Габрово, а сега Народен представител, той ще ви покаже силата на духовните практики в ежедневието, почерпени от древни учения чрез неговите учители.
В нашето ежедневие имаме много задачи, които трябва да свършим.
Нуждаем се от стратегия, чрез която да ги изпълним по правилния начин и да постигнем успех.
Но се нуждаем и от мъдрост, за да сме вдъхновени, докато работим, да изпитваме удовлетворение от свършеното, да сме здрави… дори щастливи.

Лекцията по „Кармичен мениджмънт” ще ви разкрие нов начин как да реализирате вашите задачи и проекти.
В основата й е древна мъдрост на повече от 2500 години, която работи.
Винаги работи!

„Кармичен мениджмънт” е система, чрез която осъзнато сътворяваме собствения си живот. Системата е базирана на древната сутра „Шлифоващия диаманти” и е представена на съвременния свят от монахът–милионер Геше Майкъл Роуч.

„Кармичен мениджмънт” ни предлага лесни за изпълнение и мощни като въздействие техники за по-добро материално състояние, по-добро здраве и по-добри взаимоотношения с хората.

Управлявайки нашите действия, думи и мисли ние осъзнато нанасяме отпечатъци (кармични семена) в нашата дълбока вътрешна памет и така променяме живота и света около нас.

В първата си среща ще поговорим за паралелната невидима реалност на нашето ежедневие, в която се чувстваме радостни и удовлетворени въпреки обстоятелствата.
Какво представлява тя, къде се намира, кой я създава и как да пребиваваме в нея по-често и за по-дълго?
Ще предложа различен поглед към ежедневните ситуации и метод да ги трансформираме в наша полза и за доброто на всички чувстващи същества."

След лекцията всеки ще има възможност да зададе своите въпроси.

Йога на Смеха

Скъпи приятели,
Тази Неделя, 21.1.18 Ви каним за да споделим заедно едно зареждащо преживяване - сесия по Йога на смеха!
Ще ни води Йорданка Йовчева, сертифициран инструктор от Международната асоциация по йога на смеха в Индия.
Всички знаем, че смехът е здраве и стимулира творчеството. При смях се освобождават повече хормони на щастието, като ендорфин, допамин и серотонин, укрепва имунната система и стресовите хормони намаляват.

Екстракт от маслинови листа

8 ЮЛИ, 2018 от 12:00-13:30 часа
Воден екстракт от свежи маслинови листа, който по съдържание на антиоксиданти 30 пъти превъзхожда същото количество от зехтина екстра върджин. При това калоричността на продукта е сравнима с тази на сока от ябълки или други плодове!
Съдържа ОЛЕУРОПЕИН и ХИДРОКСИКОРТИЗОЛ – най-мощният антиоксидант! Ежедневната употреба на само 70 мл. екстракт от маслинови листа OLIFE ще позволи на вашия организъм да се зареди с мощна доза антиоксиданти и тонизиращи вещества, които до днес не са открити в нито един друг природен източник!

Екстракт от маслинови листа, патентован от италианската компания EVERGREENLIFE.
Доказано благотворно действие върху целия организъм:

• Храносмилателна и отделителна система
• Кръвно налягане, кръвообращение, холестерол
• Болести на черния дроб, диабет
• Антимикробни, антибактериални и противовъзпалителни свойства
• Стомашни проблеми,колит, гастрит, хроничен запек
• Унищожава свободните радикали
• Проблеми с наднормено тегло, депресия и други

Ако Вие или Вашите близки имате здравословен проблем или просто се чувствате изтощени и нямате енергия или желаета да подновите и подмладите тялото си , заповядайте на среща - представяне с дегустация на продукта OLIFE проведена с участието на хора, които ползват този продукт и са се убедили в неговите невероятни полезни свойства и ще получите повече информация за всеобхватното му въздействие върху човешкия организъм .
Продуктът има всички нужни международни сертификати!
ВХОД СВОБОДЕН !

Работилничка за празнична украса от вълна

Изненадайте своите близки и познати с ръчно сътворен подарък от вас. Или си подарете един миг на наслада, като разгърнете своето въображение и се потопите в една релаксираща работа с тази естествена материя - вълната.

Отворени врати

28 и 29 октомври 2017 год. за всички Вас приятели, напълно безплатно!
"ПАРАМИТА" отваря своите врати през този уикенд - 28 и 29 октомври 2017 год. за всички Вас приятели, напълно безплатно!
Докоснете се до атмосферата на чистота и хармония, подарете си няколко часа, за да се запознаете с нашите практики и да чуете интересните теми, които сме подбрали за вас!
Предвидили сме много приятна програма, поканени са гости - лектори, които ще ви бъдат изключително интересни, ще се демонстрират различни йога практики и за първи път в нашия град Стара Загора ще се демонстрира йога практика по оздравителната методика на Айенгар на специално направената за тази цел стена в нашата йога зала !

Демонстрация на масажи

На 25 ноември – събота, от 11.30 часа започва нашето събитие на представяне на различните масажи, терапии и Аюрведични процедури , които предлагаме в „Парамита“ център , на което ще ви предоставим възможност да се докоснете отблизо до нашата прекрасна атмосфера на хармония и лично да видите как се провеждат различните процедури , да получите допълнителна информация за тях и да опитате вълшебните ръце на нашите терапевти .