Скъпи приятели! За предстоящите Коледни и Новогодишни празници Център "Парамита" предлага 20% намаление от цената на всички наши масажи и терапии от зоната "Здраве и Релакс". Ако все още не сте готови с подаръците за КОЛЕДА, сега имате чудесна възможност да подарите на своите любими личности едно блаженно и в същото време здравословно преживяване! Опитайте този път един необикновен подарък и поднесете съвършенната изненада! Имаме богато разнообразие от
лечебни масажи и терапии, изберете най-доброто за Вас!Промоцията ни започва от днес 11.11.2018 г. и ще продължи до 15.01.2019 г. За записвания и въпроси, моля позвънете на обявените телефони или се свържете с нас в новата ни страница: paramita-bg.com или на нашата фейсбук страница Парамита Център/Paramita Center!За нас ще бъде удоволствие да Ви посрещнем в нашата уютна атмосфера! Весели и щастливи празници, пожелаваме мигове на топлота, хармония и споделена обич!
Промоционални карти за нови посетители на Център Парамита. Намерението ни е да имате възможността да дойдете на практики при всеки инструктор и да откриете своето място при нас! Картите са валидни за четири практики през период от 14 дни и се закупуват срещу 24.00 лева от Център Парамита, Заповядайте!
Приятели, искаме да споделим с вас, че нашата зона "Здраве и релакс" вече е на ваше разположение! В нея можете да се насладите на няколко вида масажи, както и на Аюрведа - терапии и Юмейхо - терапии.
На 25 ноември – събота, от 11.30 часа - събитие на отворени врати! Представяне на различните масажи, терапии и Аюрведични процедури , които предлагаме в „Парамита“ център , на което ще ви предоставим възможност да се докоснете отблизо до нашата прекрасна атмосфера и да усетите вълшебните ръце на нашите терапевти!
Подходяща е за деца от 12 до 16 години.
Тийн йогата има множество ползи за подрастващия детски организъм, сблъскващ се с много промени.Младият човек осъзнава връзката между себе си, другите и света наоколо по-лесно. Йога му помага да владее емоциите и стреса си и го научава да се вслушва във вътрешния си глас.
Сформираме групи.Очакваме ви!