КУНДАЛИНИ ЙОГА – ВРЕМЕТО Е СЕГА
31 OCT AT 14:00 UTC+02 – 1 NOV AT 16:00 UTC+02
КУНДАЛИНИ ЙОГА – ВРЕМЕТО Е СЕГА
Paramita Center/Парамита Център
ВЪВЕДЕНИЕ В КУНДАЛИНИ ЙОГА
„В живота няма значение каква е възрастта ви или колко сте бедни или богати, или къде се намирате. Това, което е от значение в живота е колко сте будни и осъзнати.“
Йоги Баджан
За първи път в Стара Загора единствено в йога център „Парамита“ ви предлагаме курс по кундалини йога по системата на Йоги Баджан.
Наричат кундалини йога йога на осъзнаването, защото всяка практика повишава нашето ниво на осъзнаване или иначе казано нашата честота на вибрация. През 1969 година учителят Йоги Баджан за първи път разкрива на Запада тази древна система, пазена в тайна през вековете. Той смятал, че всеки има право на достъп до тези изключително ефективни техники и кундалини йога принадлежи на всички хора.
Всеки клас по кундалини йога ще бъде с продължителност два часа и включва крия /комплекс от статични и динамични асани/, съчетани с мантри, мудри /специфични позиции на ръцете/ и пранаяма /дихателни техники/, както и медитация. Всяка крия и всяка медитация, която ще правим е с различна насоченост и включва различни техники. Практиката завършва с релаксация под целебните звуци на гонг.
В първите два урока ще бъдат обяснени основните понятия и идеи на практиката, ще бъдат разяснени техниките, като по време на самото изпълнение на крията и медитацията ще бъдат давани подробни инструкции. Поради това те са подходящи не само за практикуващи, но и за напълно начинаещи в областта на йога и медитацията.
С първите два класа ще положим основите за предстоящия курс по чакрите, по време на който ще посветим на всяка чакра една отделна и напълно самостоятелна практика. Въвеждащите два урока на 31.10 и 01.11 ще бъдат насочени към баланасиране на цялостната ни система от тяло, ум и дух. Всяка крия работи върху тоталното ни същество, като акцените ще бъдат равновесие и заздравяване на нервната система.
Желателно е да не сме се нахранили непосредствено преди практиката, да носим удобни дрехи и отворено сърце.
Водещ: Премпал Каур – сертифициран второ ниво учител по кундалини йога от школата „Амритнам Саровар“, ръководена от Карта Сатияврати.
Практиките ще бъдат 2 поредни дни по 2 часа продължителност :
събота 31.10. от 14:00 до 16:00 часа
неделя 01.11. от 14:00 до 16:00 часа.
Цена за едно посещение 12лева,
Цена за двата дена 20 лева!
Молим, заявете участие предварително и запазете своето място, поради ограничените места!
"Парамита" център, като домакин на събитието, ще отговори на вашите въпроси и ще направи резервация за участието ви! Заповядайте !
Телефони: 0893360643; 0888260334
Стара Загора бул.Христо Ботев 92 ет.5
* - Задължителни полета
* - Задължителни полета