Как да си направим енергиен щит от светлина!
31.10.2017 г., в: Блог
energy-jewelry
Като духовно и вибрационно същество вие може неволно да поглъщате от негативната енергия и ниските вибрации на околните. Това е особено валидно, когато посещавате някое място или сбирка, където има ниски вибрационни енергии, или ако сте чувствителен човек, който съпреживява емоциите, чувствата и мислите на другите и често поема от чуждите енергии.

Когато вашата възприемчивост към духовните измерения нараства, едновременно с това се увеличава и чувствителността ви към негативизма. Ето защо защитата е ценен духовен инструмент за всички Служители на Светлината, духовни изследователи, както и енергийно чувствителните същества.

Защитата означава най-вече визуализиране, възнамеряване (заявяване на намерение), както и усещането, че сте напълно обгърнат от кълбо, одеяло или пашкул от светлина от Божественото.

Хубавото на защитата със светлина, с помощта на ангелите, е това, че се прави лесно! За да си създадете „щит” преди да отидете на обществено място, или когато усещате тежки енергии наоколо, просто помислете за това, представете си и визуализирайте как сте изцяло обгърнати от Божествена светлина.

Можете също така да призовете щит от светлина чрез мисълта или чрез произнасянето на „Ангели, моля ви, покрийте ме с щит от Божествена светлина, сега!”

Щитовете от светлина могат да бъдат поставяни около целия ви дом, офис, превозни средства, вещи, както и около вашите любими хора. Въпреки че са много мощни и ефективни, щитовете от светлина не са дълготрайни, затова се налага да ги призовавате отново на всеки 12 часа, а понякога и по-често, особено ако сте на място с много плътна, тежка енергия. Или ако се чувствате напрегнати и разстроени – пречистете енергията си със светлина и помолете отново за светлинен щит!

Чудесен начин да не забравяте да защитавате собствената си енергия е да го превърнете в ежедневна рутина – сутрин и вечер. Точно както миете зъбите си или си приготвяте храна в определен час на деня, почиствайте и създавайте светлинна защита за вашата енергия всеки ден!

Когато призовавате вашите ангели и Божествената светлина да ви пазят, няма как да сгрешите. Вашето възнамеряване е изключително мощно, така че само със заявяването на това намерение – да бъдете покрити със щит от светлина – то се случва.

Светлината е чиста Божествена енергия. Тя е любяща, високовибрационна съзнателна енергия, която ще ви защити и приповдигне едновременно. В самата си същност тя не може да се използва от т.нар. тъмни сили, така че сближавайки се със светлината и когато си изграждате щитове, вие по естествен път отблъсквате всички нисковибрационни същества.

Представете си многопластов щит на светлина около себе си, или както казахме по-рано, просто помолете Божественото и ангелите да ви обгърнат с този щит на светлина, от който се нуждаете най-много в конкретния момент.

Тогава бъдете сигурни,че енергийният щит ви пази и негативната енергия не може да ви засегне.

По материали на Melanie Beckler,
*www.ask-angels.com
* - Задължителни полета
* - Задължителни полета