Смарт Виняса Флоу
Смарт Виняса Флоу е практика съчетаваща терапевтичните ползи от правилното изпълнение на класическите асани с флуидност и динамичност, фокусирана върху тонизиране на тялото и същевременно релаксирането на ума. Практиката е подходяща за начинаещи и напреднали, тъй като може да бъде модифицирана според индивидуалните възможности на участващите. Практиката щедро дарява благотворните си ползи върху фигурата, здравето и красотата на физическо, ментално и духовно ниво.
Класическото изпълнение на асаните помага за правилното наместване на опорно-двигателната система, включваща кости и мускулатура, негативно повлияна от неправилна стойка при седене или стоене в забързаното ежедневие. Коректната осанка подобрява жизнеността, баланса, намалява скованост и болка, риск от травми на органите, костите и мускулите на тялото.
Практиката е структурирана да бъде динамична и плавна, тонизирайки тялото. Практикуващият концентрира усилията си върху изпълнението на асаните, в следствие от което ума бива предразположен да присъства в настоящият момент, неангажиран от шума на ежедневието.
Заповядайте и добре дошли по пътя към себе си!
Единично посещение
Х
8.00 лв
Карта - 30 дни
30 дни
56 лв.
Карта - 45 дни
45 дни
75 лв.
Карта - неограничен брой посещения
30 дни
120 лв.
* - Задължителни полета
* - Задължителни полета