ИН - ЯН  Балансираща йога
Тази практика съчетава в себе си баланса на Ин и Ян елементите както в нашите тела, така и в ума.
"Ин" е „женското начало”, което се проявява, като: пасивно, тежко, негативно, тъмно, студено, бавно, ниско, спокойно, свито навътре, скрито, съхраняващо, материално. Ин е статичен, дълбок и приемащ аспект.
"Ян" е „мъжкото начало”, което се проявява, като: активно, леко, позитивно, светло, ясно, топло, бързо, движещо се, разширяващо, развиващо, духовно. Ян е ритмичен, повтарящ се и отдаващ аспект.
Чрез тези два принципа, практиката е насочена към развитието на правилна концетрация, помага в изграждането на баланс, засилва мускулите на нашия "център", подобрява мускулния тонус и кръвообръщението, стимулира работата на вътрешните органи, помага за пречистването на енергийните блокажи и засилва вътрешната сила. Дава ясно практическо приложение на правилното позициониране - стоене на тялото във всяка поза в пространството, правилно движение от поза в поза, правилно дишане и осъзнато присъствие във всичко това.
in-yan-balansirasha-joga1
irina-popova-doing-yoga-wallpaper
Както енергията може да се дефинира най-общо като Ин и Ян, така могат да бъдат дефинирани и нашите тъкани.
Ползвайки Вселенския принцип за баланс, в тази практика се работи със стягане и отпускане, напрежение и релаксация, отдаване и приемане. Основната идея е да се научим да устояваме на предизвикателствата, позволявайки на тялото и съзнанието да са в състояние на дълбока релаксация през цялото време.

Цени

Валидност
Цена
Единично посещение
Х
8.00 лв.
Карта - 30 дни
30 дни
56.00 лв.
Карта - 45 дни
45 дни
75.00 лв.
Карта - неограничен брой посещения
30 дни
120.00 лв.
* - Задължителни полета
* - Задължителни полета