Ароматерапия
Лечение с ухания.
Тя е холистично лечение, при което се използват различни етерични масла, които се втриват в кожата, вдишват се директно и се разпространяват във въздуха с помощта на специални арома лампи. Тя е част от алтернативната медицина.

Ароматерапевтичният масаж е комбинация от две уникални древни терапии – ароматерапията и масажната терапия. При ароматерапевтичния масаж с олиото, с което се намазва кожата, се смесват и етерични масла. Понякога, етеричните масла могат да се впръскват във въздуха.
Enrich - Thane W - Viviana Mall
407844
Ароматерапията се използва за намаляване на напрежението, облекчаване на болките и възпаленията, влияе на настроенията, облекчава спазмите, помага на храносмилането, Силата нa apoмaтepaпиятa e в cъчeтaвaнeтo нa двaтa фaĸтopa и пo вcяĸa вepoятнocт тoвa, c ĸoeтo тя e нaй-дoбpe извecтнa, e имeннo пpoтивoдeйcтвиeтo cpeщy cтpeca и мнoгoбpoйнитe cъcтoяния, в чиятo ocнoвa cтoи cтpec, пpeдcтaвлявaщи вepoятнo oĸoлo 90 % oт вcичĸи здpaвни пpoблeми.

Ароматерапията се използва също за облекчаване на болката, поддържане здравето на кожата, освобождаване на напрежението, безпокойството и умората, за укрепване и релаксация на цялото тяло.
* - Задължителни полета
* - Задължителни полета