Свежи Зони
medium
small
Самата рефлексотерапия споделя много общи принципи с акупунктурата, но без да включва в себе си употребата на игли, а се работи чрез пръсти или използване на сет от специални дървени инструменти от Изтока. Има благоприятно въздействие върху редица болестни състояния, като чрез натиск върху определени места от тялото (дланите, ушните миди, лопатките, областта на гръбначният стълб и др.) отстранява болката в други части, които рефлектират в съответната зона. Практиката показва, че ходилата реагират по–добре на натиск и са се установили като основна терапевтична област при прилагане на рефлексотерапия.

Голям брой зони на стъпалото са поставени в особено рефлексно отношение към определени части на тялото и неговите органи. Обработването на стъпалата е особено ефективно при определени проблеми с опорно-двигателния апарат, гръбначния стълб, междупрешленните хрущяли и много други смущения .

Създава лекота и въздейства върху самооздравителните процеси в тялото. Изключително приятна и полезна процедура, която създава свежест и мощен благоприятен ефект върху цялото тяло.
Може да бъде изпълнена самостоятелно или като допълнителна терапия към други масажи.
Цени Свежи зони:
Варианти :
60 мин. - 40.00 лв.
40 мин. - 30.00 лв
* - Задължителни полета
* - Задължителни полета