БЕМ

БЕМ 1

Той e пуснат на пазара през 2018 г. от международната корпорация FOHOW.
BEM е представен в 86 държави по света. За кратко време са получени много положителни резултати. И разбира се, се появиха голям брой прегледи, дискусии, въпроси и спекулации относно приложението му. Нека да разберем защо
терапия с Бионергомасажор "FOHOW" , базирана на древните традиции на Източната медицина, според която основа на здравето са чистите меридиани и свободното движение на енергията в тях . Тази терапия не може да се сравни с нищо, което сме усещали до сега, дори и за най-големите любители на масажи и здравословни процедури ще бъде нещо съвсем ново и може да се почувства само при лична сесия !
Няколко въвеждащи думи за Биоенергомасажора "ФОХОУ" , наричан за кратко - БЕМ. Иновативно уелнес устройство, безболезнен и безопасен метод, благодарение на използването на модерни технологии, устройството комбинира ефектите на такива техники на традиционната китайска медицина като;
- Aкупунктура, иглотерапия, гуаша, класически масаж, лимфодренаж, мокса и вакуумна терапия.
Основата на биоенергетичния масаж на тялото са специални микротокови ръкавици, чийто материал е на основата на сребърни йони, колоидно сребро, което има дълбоко лечебно въздействие . Ръкавиците – 82% нилон и 18% сребърно влакно със специална плетка, имат антибактериално, антирадиационно и токопроводимо качество!
Поради насоченото действие върху меридианите и акупунктурните точки, ефективността на физиотерапевтичното лечение се увеличава.
Използването на тази техника позволява бързо да се подобри проходимостта на меридианите и кръвообращението в цялото тяло, да се възстанови баланса на вътрешните органи и нивото на енергия, благодарение на което се постига превантивен и лечебен ефект.
Oсновни функции на биоенергийния масажор Fohow:
1. Елиминиране на токсини; 2.Пречистване на кръвта; 3.Подобряване на кръвообращението; 4.Подобряване на метаболизма; 5.Повишаване на клетъчната активност,; 6.Повишаване на имунитета; 7. Способност за самолечение на тялото; 8. Елиминиране на отоци и намаляване на болки; 9. Укрепване на костите и мускулите; 10.Регулиране на автономната нервна система; 11. Подобряване качеството на съня; 12. Регулиране системата за вътрешна секреция ;
13. козметичен ефект, стягане, подмладяване и коригиране на теглото.
Какво може да даде една процедура?
1. елиминиране на токсини от патогенни фактори
(вятър, студ, влага, топлина);
2. Една процедура с БЕМ е еквивалентна на :
- 10 обикновени масажни сесии, като ефект върху мускулите.
- 45 минути детоксикация на лимфата,
- на 1 час почистване на енергийните канали на цялото тяло,
- загуба на мастна тъкан, еквивалентна на бягане 6 километра.
- Козметичен ефект - еквивалентно на три процедури за избелване, овлажняване, стягане, подмладяване на цялото тяло !
- Еквивалентно на абсорбция на аниони за 3 часа .
- Еквивалентно на 500 повторения на лежанка .
- Равнява се на 36 милиона пъти движението на клетките .
- Извеждане на 4,1 грама токсини от вътрешните органи.
Звучи малко фантастично, но хилядите примери на оздравяване и възстановяване са потвърждение на гореописаното!
Всеки може да се убеди сам във времето, като ефект се усеща още след първа процедура! Подходящ за професионални терапевти и за самостоятелно домашно приложение!
ЗАПОВЯДАЙТЕ !
Телефон :
0888260334 - Парамита Център
* - Задължителни полета
* - Задължителни полета