Йога Препоръки
1. Събуйте обувките си при влизане в залата и ги оставете на определеното за това място, нека да не внасяме замърсяванията от външната среда в нашето защитено пространство!
2. Оставете телефона си извън залата и изключете звука му! Йога практиката е време, което посвещаваме на себе си, на личното спокойствие. Нека всички дразнители, шумове и разговори да останат настрана! Направете своите и на другите минути в залата пълноценни, подарете си спокойствие!
3. Хубаво е да се практикува с чисти дрехи и да се спазва добра лична хигиена, за да е приятно за всички в залата.
4. В залата е добре да се практикува бос или със специални за йога чорапи с нехлъзгащо покритие.
5. За предпочитане е да се носят лични йога пътечки, но в случай, че нямате такава, тук ще ви бъде осигурена.
6. Желателно е преди практика да се освободите от всичко, което би попречило на спокойните ви движения - ръчни часовници, очила, големи обеци и колиета и т.н.
7. Необходимо е да са минали поне 2 часа от последното хранене преди практика, за да имаме усещането за освободеност при движенията и храносмилателната система да е в покой!
8. Добре е да не се използват силни парфюми и миризми при посещение на практика, уважавайте чуждия комфорт!
9. Моля, ако сте закъснели, влезте в залата тихо, без да безпокоите останалите или прекъсвате текущата практика.
10. Ако е необходимо, поискайте помощ без да се притеснявате! Йога учителят е човек , който в залата може да ръководи всяко ваше действие, да ви напътства и учи в правилното изпълнение на асаните. Доверете му се!
11. Уважавайте останалите участници в залата! Дори да идвате за първи път на йога, не се безпокойте, че някои неща не ви се получават. Нормално е да изпитваме първоначално трудности, а останалите е необходимо да са толерантни. Съхранете баланса и душевния мир, който всички създавате! Насладете се на магията!
12. След приключване на практиката, моля изчистете и приберете постелката си на определеното за това место! Нека оставим мястото си чисто!
13. Бъдете“тук и сега“! Не насилвайте тялото си, следвайте усещанията си и чувствайте вълшебството на йога!
* - Задължителни полета
* - Задължителни полета