Айенгар-вдъхновена йога практика
Практика фокусираща се върху класическо изпълнeние на асаните чрез използването на „Айенгар стена“, приспособена с въжета, в комбинация с други йога съоражения, като блокчета, болстери, коланчета и др. Практиката предлага задълбочено изследване на асаните, спомага за качествено изпълнение на движенията, пълноценно разтягане на гръбначния стълб и мускулите, чрез подобряване на усещането при различните асани, поради използването на стената, въжетата и другите спомагателни средства.

Практиката води и до всеизвестните ползи на хата йога спрямо опорно-двигателната и всички останали системи в организма, като при този метод ползите върху тялото и ума са задълбочени от спомагателните устройства и специални техники. Подходяща за начинаещи и напреднали.
align-yoga-rope-wall
iyengar yoga
„За да се постигне здраве, светско или духовно, е необходимо да имаме здраво тяло, спокоен ум, яснота и зрялост на интелигентността. Здравето води до щастие и ни подтиква да задълбочаваме знанията за света и себе си. Здраве означава идеална хармония на дихателната, циркулаторната, ендокринната, храносмилателната, нервната и отделителната системи, както и спокойствие на ума. Практиката на хата йога чрез цялостта си от осем звена, водят до такова здраве.“
Б.К.С. Айенгар

Практиката на йога е ефективен начин за привеждане на тялото в баланс и за по-добро физическо и психическо здраве. Практикуващите намират подобрение при справянето със ежедневния стрес, безсъние и смущения в храносмилането. Йога асаните (позите) спомагат подобряването на стойката, облекчават скованост в ставите, болки в гърба, раменете, кръста, нормализира храносмилането, подобрява капацитета на белите дробове, нормализира кръвното налягане, укрепва опорно-двигателната система, вътрешните органи и подсилва имунната система.

Цени

Валидност
Цена
Единично посещение
Х
8
Карта - 30 дни
30 дни
56 лв.
Карта - 45 дни
45 дни
75 лв.
Карта неограничени посещения
30 дни
120 лв.
* - Задължителни полета
* - Задължителни полета